Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Wij zijn de politie

Met bijna 63.000 collega’s houden we vrijheid en veiligheid in balans. Voor iedereen in Nederland. We staan op tegen onrecht, tegen misdaad, tegen gevaar. Opgeleid én bereid om in te grijpen als de situatie daar om vraagt. In staat ons hart te laten spreken en dilemma´s te benoemen. Nuchtere denkers, moedige doeners.

De politie, iets voor jou?

Bij de politie zijn we er voor iedereen. En we zijn iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, wat je vakgebied of je niveau is. Als jij de motivatie, ambitie en het talent hebt, dan heeft de politie een baan die bij je past.

Iedere collega doet ertoe

Van agenten tot docenten, van IT’ers tot centralisten, van rechercheurs tot receptionisten. Er zijn ontzettend veel verschillende functies bij de politie die allemaal belangrijk zijn. Houd je van spanning, zet je je graag fysiek in? Ben je juist op je best als je achter de schermen kunt puzzelen aan een zaak? Of doe je graag ondersteunend werk? Bij de politie kan het allemaal. Iedereen is keihard nodig.

Voor wie zij het doen?

Ontdek wat onze collega´s voor de maatschappij willen betekenen. Ieder zijn eigen drijfveer. Eén ding hebben we gemeen: we willen allemaal iets voor een ander betekenen. Voor de samenleving door het vuur gaan.