Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Wat we jou bieden

Werken bij de politie vraagt wat van je. Daar mag je ook wat voor terug verwachten. Goede arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld.

Jouw groei staat voorop

Voor veel politiefuncties volg je eerst een opleiding aan de Politieacademie. Daarnaast leer je dagelijks bij in de praktijk. Samen werken we aan jouw vakinhoudelijke maar ook persoonlijke ontwikkeling. We bieden opleidingen, trainingen, coaching, werkplekbegeleiding, in- en externe stages zodat jij verder kunt groeien. En zelfs een meerjarige hbo- of universitaire opleiding behoort, in overleg, tot de mogelijkheden.

‘Wijkagent worden, rechercheur, onderdeel van de ME of arrestatieteams: ik had nooit gedacht dat er bij de politie zoveel mogelijkheden zouden zijn om door te groeien!’ Mario, agent in opleiding

Werk en privé in balans

Parttime werken? Vaker thuiswerken? 4x9 uur werken? Je kunt zelfs vrije tijd bijkopen of juist verkopen. Bij de politie is het allemaal bespreekbaar. Je kunt ook gebruik maken van de Regeling Levensfase Uren (LFU). Bij een 36-urige werkweek heb je zo 53,8 extra uren per jaar voor extra vakantie, studietijd of verlof.

Fit in je functie

Om lekker te kunnen werken moet en wil je fysiek en mentaal fit zijn. Om te bouwen aan kracht en conditie hebben we een PolitieConditie-sportapp en sportieve begeleiding. We bieden ook een interessante sportvergoeding. Natuurlijk hebben we ook oog voor jouw mentale kracht. We bereiden je voor op indringende gebeurtenissen en geven begeleiding als je iets heftigs meemaakt.

We bieden ook

  • hoge baanzekerheid
  • een dertiende maand
  • volledige vergoeding OV-jaartrajectkaart voor woon-werkverkeer
  • een goede reiskostenvergoeding bij autogebruik
  • een collectieve pensioenvoorziening, waaraan de politie meebetaalt
  • 172,8 verlofuren per jaar (bij een 36-urige werkweek)

Jouw mogelijkheden & arbeidsvoorwaarden

We vertellen je graag nog meer over onze arbeidsvoorwaarden
Enthousiast geworden? Bekijk de mogelijkheden bij de politie met jouw vooropleiding.
Laat je ook inspireren door Ineke, Priscilla en Patricia. Waarom kozen zij voor de politie?