Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Locatie opleiding & werk

Bij de start van je leerwerktraject ben je verbonden aan een politieregio. De praktijkperiodes van de opleiding doe je in deze regio. De lesperiodes volg je op een opleidingslocatie van de politie.

Waar ga je werken en naar school?

De locatiepagina geeft inzicht in de locaties waar het politieonderwijs wordt gegeven en de indeling van de politieregio’s. Het is heel waarschijnlijk dat je je opleiding gaat volgen op de voor jou dichtstbijzijnde opleidingslocatie. Door de veranderingen in het politieonderwijs én vanwege corona kan het echter ook zijn dat je op een andere plek wordt ingedeeld. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de reisafstand die je moet afleggen.

De locatie waar je komt te werken tijdens je stageperiodes in het korps is afhankelijk van waar op dat moment plek is. Daar kunnen we bij voorbaat geen uitspraken over doen. Je kunt te zijner tijd wel een voorkeur aangeven, of juist aangeven waar je liever niet werkt (bijvoorbeeld in je eigen woonplaats). Het is niet zeker dat hieraan gehoor gegeven kan worden. Waar je wordt ingezet, hoor je na je positieve screening.