Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Stage lopen bij de politie tijdens je wo-opleiding

Doe je een opleiding op wo-niveau? Dan is het mogelijk om stage te lopen of af te studeren bij de politie op verschillende afdelingen, zoals Analyse en Onderzoek, Forensische Opsporing, Luchtvaart en Communicatie. Opleidingen als ICT, psychologie, criminologie en rechten sluiten hier goed bij aan. Ook is het mogelijk om met een andere studie stage te lopen bij de politie. Check in de aangeboden opdracht welke studie er wordt gevraagd.

Stagebegeleiding

Gedurende je stageperiode krijg je een vaste stagebegeleider voor zowel inhoudelijke begeleiding als voor persoonlijke ontwikkeling. Je stagebegeleider beschikt over de juiste begeleidingscompetenties om ervoor te zorgen dat jij uitstekend begeleid wordt bij ons. Je stagebegeleider is je vertrouwens- en contactpersoon.

Stagevergoeding en reiskostenvergoeding

Tijdens je stageperiode leer je veel van de politie, maar wij leren ook veel van jouw nieuwe kennis en inzichten. Om je daarom tegemoet te komen, bieden wij je een stagevergoeding van € 400,- bruto/maand bij een 36-urige werkweek aan. Per 1 januari 2023 wordt de stagevergoeding verhoogd naar € 587 bruto/maand bij een 36-urige werkweek. Werk je minder dan 36 uur, dan wordt dit bedrag naar rato berekend. 

Indien je geen studenten OV-kaart hebt, om op werkdagen naar de organisatie te reizen, ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer 2e klasse.

Actueel aanbod wo-stages

Op dit moment worden er geen stage- of afstudeeropdracht op wo-niveau aangeboden. Stel een stagealert in, zodat je bericht ontvangt wanneer hier nieuwe opdrachten verschijnen.