Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Stage lopen bij de politie tijdens je wo-opleiding

Doe je een opleiding op wo-niveau? Dan is het mogelijk om stage te lopen of af te studeren bij de politie op verschillende afdelingen, zoals Analyse en Onderzoek, Forensische Opsporing, Luchtvaart en Communicatie. Opleidingen als ICT, psychologie, criminologie en rechten sluiten hier goed bij aan. Ook is het mogelijk om met een andere studie stage te lopen bij de politie. Check in de aangeboden opdracht welke studie er wordt gevraagd.

Stagebegeleiding

Gedurende je stageperiode krijg je een vaste stagebegeleider voor zowel inhoudelijke begeleiding als voor persoonlijke ontwikkeling. Je stagebegeleider beschikt over de juiste begeleidingscompetenties om ervoor te zorgen dat jij uitstekend begeleid wordt bij ons. Je stagebegeleider is je vertrouwens- en contactpersoon.

Stagevergoeding en reiskostenvergoeding

Tijdens je stage doe je veel kennis en ervaring op, maar leren wij ook veel van het werk dat jij levert. Wij bieden je daarom een stagevergoeding van € 587,- bruto/maand bij een 36-urige werkweek. Werk je minder dan 36 uur, dan wordt dit bedrag naar rato berekend.

Indien je geen studenten OV-kaart hebt, om op werkdagen naar de organisatie te reizen, ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer 2e klasse.

Actueel aanbod wo-stages

Functie Locatie(s) Vakgebied(en) Opleidingsniveau
stagiair communicatie Locatie(s):Den Haag Vakgebied(en):Communicatie, Stage Opleidingsniveau:HBO BACHELOR