Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Stage lopen bij de politie tijdens je mbo-opleiding

Stagelopen op mbo-niveau is mogelijk op verschillende afdelingen, zoals op de afdeling ICT, HRM, Juridische Afdeling, Arrestantenzaken, Communicatie en Bestuursondersteuning. Onder andere de opleidingen Software developer, Human Resource Management, Media en Redactie, medewerker (Marketing &) Communicatie en Beleid & Bestuur sluiten hier goed op aan. Check in de aangeboden stageopdracht welke opleiding er wordt gevraagd.

Stagebegeleiding

Gedurende je stageperiode krijg je een vaste stagebegeleider voor zowel inhoudelijke begeleiding als voor persoonlijke ontwikkeling. Je stagebegeleider beschikt over de juiste begeleidingscompetenties om ervoor te zorgen dat jij uitstekend begeleid wordt. Je stagebegeleider is je vertrouwens- en contactpersoon.

Stagevergoeding en reiskostenvergoeding

Stagelopen doe je vooral voor het opdoen van ervaringen, maar het is natuurlijk ook fijn om een vergoeding te krijgen voor het werk dat je levert. Daarom bieden wij je een stagevergoeding van € 225,- bruto/maand bij een 36-urige werkweek. Per 1 januari 2023 wordt de stagevergoeding verhoogd naar € 587 bruto/maand bij een 36-urige werkweek. Werk je minder dan 36 uur, dan wordt dit bedrag naar rato berekend.

Indien je geen studenten OV-kaart hebt, om op werkdagen naar de organisatie te reizen, ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer 2e klasse.

Actueel aanbod mbo-stages

Op dit moment worden er geen stage- of afstudeeropdracht op mbo-niveau aangeboden. Stel een stagealert in, zodat je bericht ontvangt wanneer hier nieuwe opdrachten verschijnen.