Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Stage lopen bij de politie tijdens je hbo-opleiding

Op hbo-niveau is stage lopen mogelijk op onder andere de afdelingen: Forensische Opsporing, Mobiliteit (HRM), Milieu, Human Resource Management en op de afdeling Communicatie. Onder andere de opleidingen Forensisch Onderzoek, Ruimtelijke Ontwikkeling, Human Resource Management en de opleiding ICT sluiten hier goed bij aan. Check in de aangeboden opdracht welke opleiding er wordt gevraagd.

Stagebegeleiding

Gedurende je stageperiode krijg je een vaste stagebegeleider voor zowel inhoudelijke begeleiding als voor persoonlijke ontwikkeling. Je stagebegeleider beschikt over de juiste begeleidingscompetenties om ervoor te zorgen dat jij uitstekend begeleid wordt. Je stagebegeleider is je vertrouwens- en contactpersoon.

Stagevergoeding en reiskostenvergoeding

Tijdens je stage doe je veel kennis en ervaring op, maar leren wij ook veel van het werk dat jij levert. Wij bieden je daarom een stagevergoeding van € 587,- bruto/maand bij een 36-urige werkweek. Werk je minder dan 36 uur, dan wordt dit bedrag naar rato berekend.

Indien je geen studenten OV-kaart hebt, om op werkdagen naar de organisatie te reizen, ontvang je een reiskostenvergoeding op basis van openbaar vervoer 2e klasse.