???politieacademie.header.title??? ???politieacademie.header.subtitle???

Traineeship cybersecurity

Informatie is bij de politie van levensbelang, soms zelfs letterlijk. Als data ongeoorloofd wordt ingezien, gewijzigd, of verwijderd, kan dat een rechtszaak laten klappen, maar ook levens in gevaar brengen.

Impact met jouw skills

Cybersecurity is daarmee belangrijk voor de politie, voor de rechtstaat en de veiligheid van onze samenleving. Die verantwoordelijkheid ga jij niet uit de weg. Eindelijk kunnen jouw analytische en IT-skills impact maken.  

Ontdek of jij het in je hebt tijdens het Cybersecurity Traineeship van Politie Nederland. Breid jouw skillset uit aan de hand van ervaren specialisten en word Cybersecurity Analist. Ben jij klaar voor een Traineeship Cybersecurity bij de politie?

Solliciteer nu

De inschrijving voor het traineeship cybersecurity start 19 februari. 

Heb jij het in je?

 Jij bent niet zomaar een gamer, IT’er of analist. Jij wilt weten hoe ons netwerk in elkaar zit, waar de dreiging vandaan komt en hoe je kunt voorkomen dat we gehackt worden. En het belangrijkste: jij weet dat je dit wil en gaat daar 100% voor. Wij hebben een game ontwikkeld om ons te helpen bij het vinden van het juiste profiel. Als analist heb je skills nodig, zoals beslisvaardigheid, analytisch vermogen en snelheid. Door het spelen van deze game zien wij direct waar jouw sterke punten liggen en of dit past bij dit traineeship. Daarnaast is de Nederlandse nationaliteit vereist.