Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Werken als agent

Midden in de samenleving. Dat is waar je staat als agent. Waar je wílt staan. Dicht bij mensen, benaderbaar. Voorop waar anderen terugstappen. Professioneel, kalm en met gezag. Beslissingen neem je in een split second. Moeiteloos schakel je tussen ingrijpen en kalmeren. Tussen een praatje en een sprintje. Een arrestatie en een reanimatie.

Echte verhalen, echte ervaringen

Agentenwerk kan heftig zijn. Spannend. Complex. Hoe ontwikkel je jezelf daarin? Wat doe je met obstakels die je tegenkomt? En hoe ga je de verbinding aan met de mensen op straat? Neem een duik in het politiewerk en luister naar de echte verhalen van agenten Mehran en Martine. Of ga mee naar de trapveldjes en ontdek wat een potje voetbal kan doen in een wijk. Nog lang niet uitgekeken? Check dan ook de agentenblogs voor meer persoonlijke verhalen.

Doorgroeien in je vak

Omdat het werk voortdurend verandert, blijf je zelf ook constant in ontwikkeling. Als persoon, als team, en in je vak – doorgroeiend tot bijvoorbeeld rechercheur, wijkagent, ME’er, persoonsbeveiliger of onderdeel van het arrestatieteam. Zodat je alles eruit haalt wat er in je zit. Ben jij integer, betrouwbaar, moedig en verbindend?  Zet je talenten in en maak er politiewerk van.