Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Werken in de bedrijfsvoering na je havo of vwo

Binnen de bedrijfsvoering van de politie heb je vaak een diploma nodig op mbo 3-, mbo 4- of hbo/wo-niveau. Ook met alleen een propedeuse na je havo of vwo zijn de mogelijkheden beperkt. Je kunt bij de politie met je havo of vwo aan de slag op alle functies op mbo 2-niveau. Die vind je in de bedrijfsvoering hoofdzakelijk in het vakgebied Facility.

Welke functies vind je bij Facility?

‘De politie rukt uit met groot materieel’. Misschien heb je deze uitspraak wel eens gehoord in de media. Maar enig idee hoe we al deze voertuigen, wapens en ander materieel in shape houden zodat we ze op de juiste manier inzetten? Welkom in de wereld van facility!

Huismeesters, logistiek medewerkers en facilitair ondersteuners zorgen dat hun politiecollega’s hun belangrijke werkzaamheden in topomstandigheden kunnen uitvoeren. 

Facility management

Ligt jouw hart meer bij inkoop (Europese aanbesteding), contractbeheer of productmanagement?  Er zijn uitgebreide mogelijkheden als je straks je hbo of wo hebt afgerond.

Ook voor alle andere vakgebieden in de Bedrijfsvoering geldt dat je mogelijkheden enorm toenemen als je een hbo- of wo-diploma hebt behaald.