Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Vakgebieden

Levens redden. Sporen traceren. Drugsbendes oprollen. Hackers ontmaskeren. Politiewerk is complex, spannend én betekenisvol.

Naast het werken als agent kun je bij de politie ook aan de slag in de meldkamer, bij de recherche, bij intelligence of op het gebied van IT. Maar ook als het gaat om netwerkbeheer, facilitaire zaken, logistiek of voertuigbeheer. En om communicatie, HR, financiën of juridische zaken.

Allemaal hebben ze hetzelfde doel voor ogen. Wat je ook doet bij de politie, je werkt altijd mee aan een veiliger Nederland. Of je nou een uniform draagt of niet.

Verken je mogelijkheden

Wil jij wel bij de politie werken, maar niet als agent? Niet de straat op, maar wel deel uitmaken van een politieteam? Oriënteer je via de buttons hieronder op ander politiewerk of ga direct naar de openstaande vacatures.

Inhuur van medewerkers

Naast onze reguliere vacatures hebben we regelmatig vacatures voor tijdelijke invulling; door uitzendkrachten, gedetacheerden of zzp-ers.

Voor alle tijdelijke inhuur van functies tot en met schaal 9 (uitgezonderd IT-functies) werken we op dit moment samen met uitzendbureau Start People: Werken bij de politie - Start People
Voor alle tijdelijke inhuur vanaf schaal 10 (en alle IT-functies) publiceren we onze inhuuropdrachten via het Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Ben je zelfstandige of detacheerder, dan kun je je via het DAS inschrijven om te reageren op openstaande opdrachten.

Banenafspraak
In het kader van de Banenafspraak creëert de politie nu en komende jaren extra banen voor mensen met een structurele functionele arbeidsbeperking. Voor de Banenafspraak is aan het Dynamisch Aankoop Systeem (DAS) een speciale categorie toegevoegd: Inhuur Bijzondere Arbeid (IBA). Sociale ondernemingen kunnen zich hiervoor aanmelden en kandidaten aanbieden.