Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Traineeship DevOps/Engineering

Ben jij altijd al gefascineerd door ICT, wil jij jezelf ontwikkelen en er tegelijkertijd voor zorgen dat 65.000 (politie)collega's 24/7 op de informatiesystemen kunnen vertrouwen? Dan ben je bij de politie aan het juiste adres! Wij bieden je een opleidingstraject van twee jaar aan waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen als ICT-professional.

Het traineeship

In die twee jaar ga je op verschillende afdelingen bij de dienst Informatievoorziening van de politie ervaring opdoen. Iedere afdeling heeft een eigen dynamiek en taakstelling waar je aan gaat bijdragen. Jouw ontwikkeling loopt parallel aan de afdelingen waar je wordt geplaatst. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het beheer en de vernieuwing van de ICT-omgeving, plus de bijbehorende infrastructuur. Zo maak je kennis met alle aspecten van de ICT-dienstverlening, leer je collega’s op alle afdelingen kennen en draag je bij aan de veiligheid van Nederland.

Twee varianten

We bieden 2 varianten van het traineeship aan: het traineeship DevOps voor ICT'ers met een mbo 3- of mbo 4-diploma en het traineeship Engineering voor ICT'ers met een associate degree of hbo-diploma. Laat uiterlijk 19 maart 2024 je cv en gegevens achter.

Solliciteer nu

De inschrijving voor de traineeships DevOps en Engineering start 19 februari.