Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Werken bij Burgercontact met je vmbo bb/kb-diploma

Wil je in je werk dicht op het echte politiewerk zitten? Bij Burgercontact ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers die contact met de politie zoeken. Een tipgever te woord staan, vragen van burgers beantwoorden of aangiftes opnemen bijvoorbeeld.

Intake & Service

Binnen de politie noemen we de afdeling die vaak het eerste gesprek met de burger voert Intake & Service. Als dit werk je aanspreekt, dan ga je bijvoorbeeld aan de slag op het Regionaal Service Centrum (bekend van 0900 8844) of als eerste aanspreekpunt op een politiebureau in een van de politieregio’s. Met je vmbo-diploma kun je bij de politie op mbo 2-vacatures reageren.

Overstappen naar de politie vanuit je huidige baan

Heb je al een baan, maar wil je toch overstappen naar de politie? Met jouw werkervaring kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het politiewerk. 

112 Meldkamer 

Zou je liever aan de slag willen op de Meldkamer, waar alle meldingen binnenkomen die spoed hebben? Dan heb je minstens een mbo 3-diploma nodig. Alles over het vakgebied Meldkamer

Bijbaan

Op kombijdepolitie vind je meestal banen voor minstens 3 dagen in de week. Ben je op zoek naar een bijbaan naast je vervolgstudie? Ook dat kan bij Intake en Service. Meld je dan bij onze partner Start People voor de mogelijkheden van flexwerken.