Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Werken in het Onderwijs met jouw mbo 4-diploma

Het vak van politieagent leer je in en door de organisatie zelf. De politie heeft een eigen academie, het kennis- en opleidingsinstituut van de organisatie.

Politieacademie

De Politieacademie leidt nieuwe collega’s op en maakt ervaren collega’s vakbekwaam. Zo zorgt de Politieacademie ervoor dat politiecollega’s op straat of op welke plek dan ook hún werk goed en veilig kunnen doen. Regelmatig heeft de Politieacademie mbo 4-vacatures voor docent. Check het vacatureaanbod in het vakgebied Onderwijs.

OBT

De Afdeling Operationele Begeleiding en Training (OBT) richt zich op de ontwikkeling van het vakmanschap van de (startende) medewerkers en de ontwikkeling van hun professionele weerbaarheid en maximale inzetbaarheid. Medewerkers worden door middel van begeleiding en training ondersteund om zowel fysiek, mentaal als moreel in diverse (gevaar)situaties in de politiepraktijk te kunnen optreden. OBT heeft regelmatig vacatures, bijvoorbeeld voor IBT-docenten (IBT staat voor integrale beroepsvaardigheidstraining). Check het volledige aanbod onderwijsvacatures.