Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Werken bij Burgercontact met je mbo 2-diploma

Wil je in je werk dicht op het echte politiewerk zitten? Bij Burgercontact ben je het eerste aanspreekpunt voor burgers die contact met de politie zoeken. Een tipgever te woord staan, vragen van burgers beantwoorden, aangiftes opnemen.

Jouw mogelijkheden bij Intake & Service

Binnen de politie noemen we de afdeling die het contact met de burger voert Intake & Service. Spreekt dit jou aan, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag op het Regionaal Service Centrum (bekend van 0900 8844) of als eerste aanspreekpunt op een politiebureau in een van de politieregio’s.&

Overstappen naar de politie vanuit je huidige baan

Heb je al een baan, maar wil je toch overstappen naar de politie? Met jouw werkervaring kun je een waardevolle bijdrage leveren aan dit politiewerk. 

112 Meldkamer 

Waar ook dagelijks contact met de burger plaatsvindt is op de meldkamer. Zou je liever aan de slag willen op de Meldkamer, waar alle spoedmeldingen binnenkomen? Dan heb je minstens een mbo 3-diploma nodig. En is stressbestendigheid een belangrijke eigenschap die je nodig hebt. Ontdek wat het werken op de meldkamer betekent. 

Een bijbaan bij Intake & Service

Op kombijdepolitie.nl vind je meestal banen voor minstens 3 dagen in de week. Ben je op zoek naar een bijbaan naast je vervolgstudie? Ook dat kan bij Intake en & Service. Meld je dan bij onze partner Start People voor de mogelijkheden van flexwerken.