Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Werken bij Burgercontact na je havo

Of het nu gaat om een aangifte, een toerist die geholpen wil worden en zich meldt aan de balie of een burger die belt met een vraag; ergens wordt het eerste contact met de politie gelegd. En daar zitten dag en nacht collega’s klaar om te helpen.

Intake & Service

Binnen de politie noemen we de afdeling die het contact met de burger voert Intake & Service. Hier worden alle niet-spoedeisende contacten die met de politie worden gelegd afgehandeld. Achter al die telefoontjes en contactmomenten gaat namelijk een hele wereld schuil. Goed luisteren en snel de vervolgstappen bepalen, daar gaat het om. We vertellen je graag alles over het vakgebied Intake & Service.

Met je havo-diploma kun je bij de politie aan de slag op alle functies op mbo 2-niveau. We hebben de mbo 2-vacatures bij Intake en Service voor je op een rij gezet.

Bijbaan 

Op kombijdepolitie vind je meestal banen voor minstens 3 dagen in de week. Ben je op zoek naar een bijbaan naast je vervolgstudie? Ook dat kan bij Intake & Service. Meld je dan bij onze partner Start People voor de mogelijkheden van flexwerken. En bekijk ook alvast de mogelijkheden bij de politie als je straks je hbo of wo hebt afgerond.

112 Meldkamer

Wil je aan de slag op de Meldkamer, waar alle meldingen binnenkomen die spoed hebben? Dan heb je minstens een mbo 3-diploma nodig. En is stressbestendigheid een belangrijke eigenschap. Lees alles over het vakgebied Meldkamer.