Vergroot jezelf Kombijdepolitie

Police Experience Day - 2 november 2024 - 8:30 tot 12:30 uur

Heb je interesse in een politieopleiding op mbo 4-niveau, maar wil je eerst meer weten voordat je je gaat inschrijven? Meld je dan aan voor deze Police Experience Day waarin we je écht laten ervaren hoe het is om als agent te werken in de eenheid Zeeland - West-Brabant.

Specificaties evenement

Datum:

02-11-2024

Tijd:

08:30 tot 12:30 uur

Locatie:

Nieuwdorp

Specificaties evenement

Adres:

Politie
Finlandweg 1
4455 TE Nieuwdorp

Heb je interesse om een opleiding te volgen bij de politie en wil je weten of het wat voor je is? Ben jij minimaal 16 jaar en woonachtig in de eenheid Zeeland - West-Brabant? Neem dan deel aan de Police Experience Day op 2 november om kennis te maken met het werken bij de politie! 

Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de opleiding en of het politiewerk bij je past. Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Welke afdelingen zijn er allemaal? Wat maken agenten eigenlijk allemaal mee? Je gaat dit allemaal ervaren tijdens de Police Experience Day. 

De minimale leeftijdseis van 16 jaar is verplicht, Daarnaast maken wij een selectie op basis van je woonplaats. Kandidaten woonachtig in de eenheid krijgen voorrang. 

Zorg dat je bent aangemeld en op tijd aanwezig bent. Neem ook een geldig legitimatiebewijs (geen foto of kopie) mee. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) kun je de experience day niet bijwonen.