Vergroot jezelf Kombijdepolitie

informatieavond arrestantenbeveiliger - Eenheid Rotterdam - 12 november Rotterdam

Fouilleren en verzorgen van arrestanten. Contact onderhouden met de families en advocaten. Het vervoer naar en toezicht houden in de rechtbank. Het ondersteunen van de basisteams met arrestantenvervoer, bijvoorbeeld bij voetbalwedstrijden of evenementen. Ja, als arrestantenbeveiliger heb je een zeer gevarieerd takenpakket, zowel binnen als buiten het cellencomplex. In combinatie met de grote diversiteit aan arrestanten die je dagelijkse tegenkomt, maakt dat iedere werkdag uniek.

Specificaties evenement

Datum:

12-11-2024

Tijd:

19:00 - 21:00

Locatie:

Rotterdam

Specificaties evenement

Adres:

Politie Rotterdam
Veilingweg 66
3034KB Rotterdam

Wil jij je meer weten over het werk van arrestantenbeveiliger en ontdekken of dit misschien iets voor jou is? Kom dan op dinsdag 12 november 2024 naar de informatieavond in Rotterdam.

We vertellen je wat de functie inhoudt en waar je als arrestantenbeveiliger aan de slag kunt. Meld je uiterlijk 12 november om 15:00 aan via werving-en-selectie.team-arrestantentaken.on@politie.nl en vermeld duidelijk voor welke datum en locatie je aanmelding is. Na aanmelding ontvang je per mail alle benodigde informatie.
Kun je niet wachten tot de voorlichting, bekijk dan alvast de website met meer info en verhalen van collega’s.

 

Zorg dat je op tijd aanwezig bent en een geldig legitimatiebewijs (geen foto of kopie) bij je hebt. Zonder geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) kun je de voorlichting niet bijwonen.