Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Chatsessie 21 september van 19:00 tot 20:00 uur

Heb je interesse om een opleiding te volgen bij de politie en wil je weten of het wat voor je is? Laat je dan goed informeren of het politiewerk wel bij je past. Op deze website en onder meer YouTube kun je je oriënteren. Vind je daar niet je antwoord, stel dan je vragen tijdens de live chatsessie. Deze chatsessie is bedoeld voor geïnteresseerden in een mbo 4- of hbo-politieopleiding.

Specificaties evenement

Datum:

21-09-2021

Tijd:

19:00 - 20:00 uur

Locatie:

Online

Specificaties evenement

Adres:

N.V.T.

ONLINE

Tijdens deze chatsessie kun je al je vragen stellen en zitten politiemedewerkers klaar om jouw (persoonlijke) vragen te beantwoorden. Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de verschillende opleidingen en of het politiewerk bij je past. Wat leer je in de opleiding en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? 

Op deze website vind je alvast een recente interactieve voorlichtingsvideo waarin we vertellen over de verschillende opleidingen: de mbo 4- en hbo-politieopleiding. Maar hebben we het ook over de selectieprocedure, het politiewerk en de ontwikkelmogelijkheden. Heb je daarna nog vragen? Stel ze via deze chatsessie!