Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Voorlichtingen Amsterdam

We ontmoeten je graag online om je meer te vertellen over hoe het is om bij de politie te werken. Heb je interesse in een baan bij de politie, maar heb je nog vragen hierover? Meld je dan aan voor een voorlichting over het politiewerk in de regio Amsterdam!

Voorlichting

Tijdens de voorlichting vertellen we je alles wat je moet weten over werken en leren bij de politie, de inschrijving, selectieprocedure en het politiewerk. Want wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Wat is de invloed op je privĂ©leven? Hier geven we in de voorlichting antwoord op. En natuurlijk zullen we vragen beantwoorden! 

Wil jij onze collega worden in de regio Amsterdam? Meld je aan voor een voorlichting. 

Belangrijke informatie

Vanwege de huidige coronamaatregelen zijn we helaas genoodzaakt om in ieder geval de voorlichtingen tot en met 14 januari 2022 online te verzorgen. Mocht daarna blijken dat we op locatie voorlichting mogen geven, brengen we je hier uiteraard van op de hoogte!

Overzicht voorlichtingen

Kies hieronder voor de voorlichting die jou het best past en meld je direct aan!

  • Na je aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging. Uiterlijk op de dag zelf ontvang je in de ochtend een mail met daarin de laatste informatie rondom de voorlichting.
  • Zitten de voorlichtingen al vol? Meld je dan aan voor een algemene online voorlichting. De inhoud van de voorlichtingen is nagenoeg hetzelfde. 
10
februari
Online
Voorlichting 10 februari van 19:00 tot 21:00 uur
Bekijk evenement