Kom bij de politie Maak er politiewerk van

De inschrijving is gesloten

Je kunt je niet meer inschrijven. Voor acteurs die zich eerder al ingeschreven hadden laten we de verstrekte informatie nog wel zien op deze pagina.

Spelregels

De politie gaat vijf poules inrichten om zo vanuit deze poules gespecialiseerde trainingsacteurs in te zetten. De politie is namelijk voor haar opleidingen en assessments op zoek naar 5 verschillende acteursprofielen, te weten: reguliere, gespecialiseerde, assessment- en zogenoemde licht- en zwaar fysieke trainingsacteurs. Hieronder leggen we dit uit. Voor elk profiel wordt een aparte poule samengesteld. 

Hoe kun je je inschrijven?

De inschrijving voor alle poules is inmiddels gesloten. Je kunt je niet meer aanmelden. 

Hoe verloopt de procedure?

Stap 1: Inschrijving

Per poule waarvoor je denkt je te kwalificeren kun je je inschrijven via het inschrijfformulier. Je kunt je voor maximaal 3 profielen aanmelden. In het inschrijfformulier staat welke ervaring je moet hebben voor de betreffende poule. Jouw ervaring moet dus overeenkomen met de werkzaamheden en competenties uit het betreffende profiel trainingsacteur! Een volledig ingevuld formulier mail je vervolgens naar trainingsacteurs.vw@politie.nl.

Omdat de inschrijving is gesloten zijn de inschrijfformulieren niet meer beschikbaar. 

Stap 2: Verificatie en selectie

Na ontvangst wordt je aanmelding gecontroleerd op juistheid en volledigheid. De opgegeven referenties worden telefonisch benaderd en de gevraagde ervaring en tevredenheid van de referent als opdrachtgever worden gecheckt. Als alles klopt sturen we je aanmelding door naar het politieonderdeel dat de selectie zal doen van de trainingsacteurs voor het betreffende profiel en dus de betreffende poule. Je wordt uitgenodigd voor een gesprek op locatie waarin de competenties uit het profiel van de betreffende poule worden getoetst. Daarbij kan gevraagd worden een rollenspel te doen of mee te draaien in een lopende training. Afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen, kan het gesprek online plaatsvinden.

Lees meer over hoe we selecteren


Via deze links kun je alvast de concept overeenkomst en voorwaarden downloaden:

Stap 3: Overeenkomst

Als de selectie positief is verlopen ontvang je een overeenkomst en word je gevraagd aanvullende documenten in te leveren, te weten een recente inschrijving bij de Kamer van Koophandel en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op het moment van inschrijving. 

Wat kun je verwachten?

Behalve dat je deel gaat uitmaken van een van de vaste poules van trainingsacteurs van de politie en daarmee een leuke en professionele bijdrage levert aan het politieonderwijs krijg je:

  • een overeenkomst met de looptijd van 1 jaar waarmee je deel uitmaakt van de betreffende poule van de politie;
  • een vast tarief per dagdeel tussen de € 160,- en € 200,- exclusief btw afhankelijk van het profiel;
  • een vaste bijdrage in de reiskosten van € 25,- exclusief btw per dag dat je voor de politie moet reizen.

FAQ 

Lees hier meer over het werk als trainingsacteur. Als je vragen hebt over de informatie die wij verstrekken, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen (FAQ).
Staat jouw vraag daar niet bij, contact ons dan via trainingsacteurs.vw@politie.nl