Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Online Training Day: ontdek de wereld van agenten

In de serie Training Day doen Bilal, Michelle en Niels mee met agenten. Die beschikken over veel skills, zoals stressbestendigheid, inlevingsvermogen en feilloze intuïtie. In een split second schatten ze situaties in en met hun mond als grootste wapen lossen ze problemen snel op. Wekelijks wordt onderaan deze pagina een nieuwe aflevering toegevoegd.

Meld je aan voor de online Training Day en stel Bilal, Michelle, Niels én politievloggers Jan-Willem en Dwight al je vragen over het agentenwerk.

12
december
Online
Online Training Day live
Bekijk evenement

Heb jij de skills van een agent?

Niels, Bilal en Michelle onthullen alles over Training Day. Durfde Niels de pepperspray aan? Wist Bilal de politiehond te ontvluchten? Lukte het Michelle om een illegale rave in het bos op te doeken? En wie van de drie had eigenlijk de meeste hoogtevrees? Welke vooroordelen over agenten halen zij onderuit en welke unieke tips hebben ze voor jou?

Meld je nu aan voor de online Training Day en stel hen én politievloggers Jan-Willem en Dwight al jouw vragen.

Agent worden? Maak er politiewerk van!

Online Training Day is jouw kans om alles te weten over het werk als agent. Met een uniek inkijkje ontdek je hoe agenten voorop lopen waar anderen een stap terug zetten en moeiteloos schakelen tussen kalmeren en ingrijpen. Leer hoe ze in een hecht team werken en in een split second beslissingen nemen.

Heb je alvast vragen? Stel ze op de site aan onze virtuele recruiter Job of app ze nu naar 06 - 1000 0090.

Agent worden? Maak er politiewerk van!

12
december
Online
Online Training Day live
Bekijk evenement

Afleveringen van Training Day