Kom bij de politie Maak er politiewerk van
Naar overzicht evenementen

Voorlichting politie 29 januari Den Haag

Het evenement is vol. Meld je hier aan voor een voorlichting op een andere locatie of maak een alert aan en ontvang als eerste bericht over nieuwe voorlichtingen in Den Haag.

Heb je interesse om een opleiding te volgen bij de politie en wil je weten of het wat voor je is? Laat je dan goed informeren of het politiewerk wel bij je past tijdens deze voorlichting politie in Den Haag. Op deze website en onder meer YouTube kun je je oriënteren. Vind je daar niet je antwoord, dan is het nog mogelijk telefonisch contact op te nemen of een voorlichting te bezoeken. Deze voorlichting is bedoeld voor geïnteresseerden in een mbo 2, mbo 4 of hbo politieopleiding. Je mag maximaal één introducé (familielid/vriend) meenemen.

Datum: Tijd: Locatie:
Evenement datum:
29-01-2020
Tijd:
19:00 - 21:00 uur
Locatie:
's-Gravenhage
Adres:
Politie Training Centrum de Yp Den Haag
Katschiplaan 10
2496 ZN Den Haag

Het evenement is vol. Meld je hier aan voor een voorlichting op een andere locatie of maak een alert aan en ontvang als eerste bericht over nieuwe voorlichtingen in Den Haag.

Tijdens deze avond krijg je te horen hoe de politieopleiding eruit ziet. Wat leer je in de opleiding en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? 

De nadruk ligt op het geven van een realistisch beeld van de functies surveillant, agent  en politiekundige. Andere opleidingen en functies bij de politie worden niet besproken. Hierover en voor persoonlijke vragen (bijvoorbeeld over de selectieprocedure of medische keuring) kun je contact opnemen met 088 ‐ 66 22 300. Bekijk hier het actuele opleidingsaanbod.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent en een geldig legitimatiebewijs (geen foto of kopie) bij je hebt. Zonder geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) kun je de voorlichting niet bijwonen. Dit geldt ook voor je introducé.