Kom bij de politie Maak er politiewerk van

informatieavond arrestantenbeveiliger - Eenheid Oost-Brabant - 11 juni - 19 tot 21:00 uur

Fouilleren en verzorgen van arrestanten. Contact onderhouden met de families en advocaten. Het vervoer naar en toezicht houden in de rechtbank. Het ondersteunen van de basisteams met arrestantenvervoer, bijvoorbeeld bij voetbalwedstrijden of evenementen. Ja, als arrestantenbeveiliger heb je een zeer gevarieerd takenpakket, zowel binnen als buiten het cellencomplex. In combinatie met de grote diversiteit aan arrestanten die je dagelijkse tegenkomt, maakt dat iedere werkdag uniek.

Specificaties evenement

Datum:

11-06-2024

Tijd:

19:00 - 21:00

Locatie:

Den Bosch

Specificaties evenement

Adres:

Paleis van Justitie in Den Bosch
Leeghwaterlaan 8
Den Bosch

Wil jij je meer weten over het werk van arrestantenbeveiliger en ontdekken of dit misschien iets voor jou is? Kom dan op 11 juni 2024 naar de voorlichting in Den Bosch!
Tijdens de voorlichting vertellen we je wat de functie precies inhoudt en waar je als arrestantenbeveiliger aan de slag kunt. Meld je aan via werving-en-selectie.team-arrestantentaken.ob@politie.nl .Na aanmelding ontvang je per mail alle benodigde informatie.
Kun je niet wachten tot de voorlichting, bekijk dan alvast de website met meer info en verhalen van collega’s.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent en een geldig legitimatiebewijs (geen foto of kopie) bij je hebt. Zonder geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) kun je de voorlichting niet bijwonen. Dit geldt ook voor je introducé.