Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Voorlichting agent - Den Haag 28 september - 19 tot 21 uur

Heb je interesse in een politieopleiding op mbo 4-niveau, maar wil je eerst meer weten voordat je je gaat inschrijven? Meld je dan aan voor deze voorlichting waarin we je alles vertellen over de politieopleiding op mbo 4-niveau, de selectieprocedure en het werk als agent in de regio Den Haag.

Specificaties evenement

Datum:

28-09-2023

Tijd:

19:00 - 21:00 uur

Locatie:

Politieacademie

Specificaties evenement

Adres:

Politieacademie Den Haag
Katschiplaan 10
2496 ZN Den Haag

Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de opleiding en of het politiewerk bij je past. Wat leer je op de Politieacademie en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? Tijdens deze voorlichting zullen we al deze vragen beantwoorden!

Na je aanmelding krijg je een ontvangstbevestiging. Uiterlijk op de dag zelf ontvang je een mail met daarin de informatie over het evenement. Je mag één bezoeker meenemen naar de voorlichting. Het is verplicht dat deze bezoeker ook wordt aangemeld via de website. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs mogen we je niet laten deelnemen. 

Heb je belangstelling voor een politiebachelor? Check of hiervoor een voorlichting staat gepland of maak een voorlichtingsalert aan. Dan ben je de eerste die een seintje krijgt zodra er een voorlichting over het hoger onderwijs is.