Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Online voorlichting 12 juni van 19:00 tot 21:00 uur

Heb je interesse in een politieopleiding op mbo 4-niveau, maar wil je eerst meer weten voordat je je gaat inschrijven? Meld je dan aan voor deze voorlichting waarin we je alles vertellen over de politieopleiding, selectieprocedure en het werk als agent.

Specificaties evenement

Datum:

12-06-2023

Tijd:

19:00 - 21:00 uur

Locatie:

Online

Specificaties evenement

Adres:

Online

ONLINE

Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de verschillende opleidingen en of het politiewerk bij je past. Wat leer je in de opleiding en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? Tijdens deze voorlichting zullen we al deze vragen beantwoorden!

Na jouw inschrijving ontvang je (uiterlijk) op de dag zelf een link waarmee je kunt deelnemen aan deze online voorlichting.

Let op, de voorlichting is voornamelijk gericht op de politieopleiding op mbo 4-niveau. Het hoger politieonderwijs wordt momenteel vernieuwd om meer toekomstbestendig te worden. Meer informatie over het hoger onderwijs vind je hier. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de bacheloropleidingen? Maak dan een alert aan.