Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Voorlichting Apeldoorn 8 juni van 19:00 tot 21:00 uur

Heb je interesse in een politieopleiding op mbo 4-niveau, maar wil je eerst meer weten voordat je je gaat inschrijven? Meld je dan aan voor deze voorlichting waarin we je alles vertellen over de politieopleiding, selectieprocedure en het werk als agent.

Specificaties evenement

Datum:

08-06-2023

Tijd:

19:00 - 21:00 uur

Locatie:

Politieacademie

Specificaties evenement

Adres:

Politieacademie Apeldoorn
Arnhemseweg 348
7334 AC Apeldoorn

Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de opleiding en of het politiewerk bij je past. Wat leer je op de Politieacademie en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? Tijdens deze voorlichting zullen we al deze vragen beantwoorden!

Je mag één bezoeker meenemen naar de voorlichting. Het is verplicht dat deze bezoeker ook wordt aangemeld via de website. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs kunnen we jou/jullie niet toelaten tot de voorlichting. 

Let op, de voorlichting is voornamelijk gericht op de politieopleiding op mbo 4-niveau. Het hoger politieonderwijs wordt momenteel vernieuwd om meer toekomstbestendig te worden. Meer informatie over het hoger onderwijs vind je hier. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen over de bacheloropleidingen? Maak dan een alert aan.