Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Voorlichting Amsterdam 25 april van 19:00 tot 21:00 uur

Heb je interesse in een politieopleiding op mbo 4-niveau, maar wil je eerst meer weten voordat je je gaat inschrijven? Meld je dan aan voor deze voorlichting waarin we je alles vertellen over de politieopleiding, selectieprocedure en het werk als agent in de regio Amsterdam.

Specificaties evenement

Datum:

25-04-2023

Tijd:

19:00 - 21:00 uur

Locatie:

Politieacademie

Specificaties evenement

Adres:

Politieacademie Amsterdam
Donauweg 3a
1042 AR Amsterdam

Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de opleiding en of het politiewerk bij je past. Wat leer je in de opleiding en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? Tijdens deze voorlichting zullen we al deze vragen beantwoorden!

Je mag één bezoeker meenemen naar de voorlichting. Het is verplicht dat deze bezoeker ook wordt aangemeld via de website. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs kunnen we jou/jullie niet toelaten tot de voorlichting. 

Let op, de voorlichting is voornamelijk gericht op de politieopleiding op mbo 4-niveau. Het hoger politieonderwijs (politieopleiding op hbo-niveau en de hbo-masteropleiding recherche) wordt de komende jaren vernieuwd om meer toekomstbestendig te worden. Daar kunnen we tijdens deze voorlichting nu nog weinig informatie over geven. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe bacheloropleidingen, maak dan een alert aan.