Kom bij de politie Maak er politiewerk van

Voorlichting Amsterdam 19 juli van 19:00 tot 21:00 uur

Heb je interesse in een politieopleiding op mbo 4-niveau of hbo-niveau, maar wil je eerst meer weten voordat je je gaat inschrijven? Meld je dan aan voor deze voorlichting waarin we je alles vertellen over de politieopleidingen, selectieprocedure en het werk als agent in de regio Amsterdam.

Specificaties evenement

Datum:

19-07-2022

Tijd:

19:00 - 21:00 uur

Locatie:

Politieacademie

Specificaties evenement

Adres:

Politieacademie Amsterdam
Donauweg 3a
1042 AR Amsterdam

Als je je aan het oriënteren bent op een baan bij de politie wil je natuurlijk alles weten over de verschillende opleidingen en of het politiewerk bij je past. Wat leer je in de opleiding en hoe zit dat met werken en leren tegelijk? Wat betekent het om bij de politie te werken? Hoe ziet een werkdag eruit? Hoe voelt het om in uniform te werken? Wat is de invloed op je privéleven? Tijdens deze voorlichting zullen we al deze vragen beantwoorden!

Het is verplicht dat een eventuele introducé ook wordt aangemeld. Zonder aanmelding en geldig legitimatiebewijs kunnen we jou en je eventuele introducé helaas niet toelaten tot de voorlichting.

Let op; de voorlichting is gericht op de politieopleiding op mbo 4-niveau en de politieopleiding op hbo-niveau. Heb je meer interesse in de hbo-masteropleiding recherche? Check hier alles over deze hbo-masteropleiding!