Kom bij de politie Maak er politiewerk van
Naar overzicht politieopleidingen

mbo 4-politieopleiding

Helaas kun je je niet aanmelden voor de mbo 4-politieopleiding voor Oost-Nederland die start in oktober (week 41) 2020. Alle opleidingsplekken voor 2020 zijn inmiddels gevuld. Wel vind je onderaan deze pagina een link naar een informatiebijeenkomst.

Start opleiding: Opleidingstype: Opleidingslocatie:
Start opleiding:
Nog niet bekend
Opleidingstype:
voltijds leerwerktraject
Opleidingslocatie:
Nog niet bekend
Duur opleiding: Niveau: Werkplek:
Duur opleiding:
2 jaar en 4 maanden
Niveau:
MBO 4
Werkplek:
Oost-Nederland

Deze opleidingsplek voor 2020 wordt niet opengesteld voor inschrijving. Het is niet bekend wanneer er weer andere inschrijfmogelijkheden komen. Hieronder staan links naar informatiebijeenkomsten waar je op maat advies kunt krijgen. Voor de langere termijn kun je een alert aanmaken, zodat je per openstellingsmoment bericht krijgt. Twijfel je wat voor jou de juiste keuze is? Aarzel niet en bel ons op 088 - 66 22 300 of via WhatsApp: 06 10 00 00 90. We helpen je graag!

Woon je in Overijssel of Gelderland en wil je toch graag in aanmerking komen voor de mbo 4-politieopleiding? En ben je bereid om je opleiding en je praktijkperiodes in een andere eenheid/regio te volgen?

Of wil je weten welke banen er verder bij de politie zijn die misschien bij jou passen?

Meld je dan aan voor een informatiebijeenkomst op 18 maart in Apeldoorn. Je krijgt dan informatie over je mogelijkheden bij de politie en je kunt met recruiters in gesprek als je hierover vragen hebt.

  • Interesse in de informatiebijeenkomst op 18 maart 2020 van 16:00 - 17:30 uur? Klik hier.
  • Interesse in de informatiebijeenkomst op 18 maart 2020 van 19:00 - 20:30 uur? Klik hier.